Lukijani:

lauantai 11. joulukuuta 2010

Tietoisku n.1&jatkoa tarinaan!

Moipeti moi!
Mites on viikko mennyt?Minulla ihan hyvin,vaikka kädet ovat kipeät eiliseltä liikunnalta,opettelimme kieppejä tangoissa,jota en osaa!Kamala tunti lyhyesti sanottuna!Mutta onneksi se on ohi... xD
Moi minunkin puolestani!Tähän postaukseen laitamme tietoiskun(kuten otsikostakin näkee)ja myös jatkoa Bonezin paluu!-tarinaan.Mutta nyt vuoro taas PP:lle:
Niin,kuten Brownie sanoi,laitamme ensimmäisen tietoiskumme!Sanoin ensimmäisen,koska tilanne on muuttunut,eläimet jäivät toisiksi,ja elokuvat voittivat!Tähän postaukseen pääsee elokuva nimeltä Rottatouille, jonka Brownie kirjoittaa:


Rottatouille
RatatouillePoster2.jpg

Elokuva kertoo Pariisissa asuvasta Rémy-nimisestä rotasta, joka haluaisi olla kokki. Rémy haluaa kokiksi vaikka hänen perheensä sitä vastustaa ja hän tietää, ettei ravintolamaailmassa rotta ole kovin toivottu vieras. Rémy joutuu seikkailuun ennen kuin hän pääsee laittamaan keitoksiaan Pariisin ravintolamaailman huipulla.
Rotat joutuvat aina välillä hankaluuksiin ruoanhimonsa (-ja ruoanlaittohimonsa) takia. Hankaluuksista kuitenkin selvitään kekseliäisyydellä ja pienillä huijauksilla.



Tietotekstin ovat yleensä lyhyitä,koska jos sitä olisi monta kappaletta,ette jaksaisi lukea!Kirjoittelemme siis lyhyitä,ja ytimekkäitä tietoiskuja.Mutta nyt sitä tarinaa jälleen kerran:

 Osa 4
(Jatkuu)
Max ja Ella olivat Maxin puumajassa pelaamassa korteillaKello oli jo paljon,mutta Ellan mieltä painoi jokin.Samaisena aamuna he olivat tavanneet jäätelöbaarissa pandan,joka kertoi Bonezin paluusta.Ella huolestui kovasti,ja tämän mieliala sai Maxinkin tolaltaan.-Ella,kyllä me hänelle pärjäämme,Max rauhoitteli,mutta turhaan.Koska Max sääli ystäväänsä,hän lupasi että tämä saa jäädä hänen luokseen yöksi.
Ella suostui,ja tunsi pian olonsa hieman turvallisemmaksi.Hän kuitenkin mietti,oliko unohtanut jotain.-Kauhistus!Pokoni ovat vielä majassani!hän huusi,ja samassa pomppasi alas sängystään ja juoksi pyjamassa kohti puumajaansa.Kun Ella saapui kotiovelleen,hänen sydämensä tykytti tavallista lujempaa.Ovi oli auki,ikkunat rikki ja kun Ella vilkaisi sisään,matot olivat mytyssä,mummon maljakko sirpaleina,ja kuva Maxista,yksi hänen arvokkaimmista aarteistaan,oli säpäleinä.-Kauheaa!hän huudahti järkyttyneenä.Mikä pahinta,pokot olivat tiessään.  Jatkuu...
Mitäs piditte?Taas jäi jännittävään tilanteeseen,vai mitä? xD Muuten,katsoin kävijälaskuriani,ja nyt saldona on pyöreät kaksi tonnia!
Wuhuu!Euhän se hirveästi ole,mutta parempi kuin ei ollenkaan!Tästä on taas tulossa kilometripostaus,ja sitä en halua,joten moido!
Iloisin tassuittain PandaPomo11&Brownie
Näkyillään Panfussa!

Ei kommentteja: