Lukijani:

torstai 30. joulukuuta 2010

Joulukuun bloggarit+Panfussa tapahtuu!

Heips!
Olettekos olleet jo lumileikeissä ulkona?Vaikka pakkasta on niin voi ulkonakin olla!Itse olen vanhempieni mukaan ''hylje'' eli kestän kylmää hyvin.Mutta ulkona ollaan oltu!
Mutta nyt vähän uutisia:
Panfussa tapahtuu!
Ilotulituskuorma on pudonnut lentokoneesta ja sytyttänyt Panfun tuleen!Meidän täytyy auttaa Mannya etsimällä ilotulitteiden osat!Jos ette millään löydä niitä,niin osat löytyvät:

  • Linnan sisäpihalta
  • San Franpanfusta
  • Wanhasta satamasta
  • Urheilukentältä
  • Ladolta
Kun olet löytänyt kaikki osat,Manny antaa sinulle lahjan,Panda-nokisutarin!(kultapandoille)Manny kertoi myös,että he ampuvat raketteja tasatunnein uutenavuonna!Mahtava vuodenvaihde on siis tulossa!
Max ja Ella kertoivat että Kamaria valaa tinaa luolassa,mutta en ehdi käydä siellä.


Niin,joulukuun bloggarit on kerrottu,ja tässä kuussa kunnian saivat Uni&Taika sekä Toffeenalle!Onnea!Nimiä klikkaamalla pääset heidän blogeihinsa.Joillakin äänestyksessä olleilla on melko uudet blogit,joten oli varmaan suuri kunnia olla äänestyksessä!Jos olet bloggari etkä päässyt vielä tässä kuussa,sinulla on vielä toivoa sillä bloggari(t) valitaan joka kuussa!Älkääpä siis menettäkö toivoanne,bloggarikamut!

Mutta nyt menen,Panfussa on meneillään kihlaus(jos oikein ymmärsin,en tajunnut puoliakaan koska vilkaisin vain välillä) ja aion muutenkin mennä hengailemaan,moips!

Tassuittain PandaPomo11

Nähdään Panfussa!

Ei kommentteja: