Lukijani:

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Moikkelis moi!

Sori kun nyt on ollut taas kirjoittelutauko,mutta netti ei toiminut pariin päivään tai kone on ollut varattu.Joten sorii..Mutta olen täällä taas!Huomenna kone on ''suljettu'' joten en voi kirjoittaa. =( Mutta pääasia että tekstiä tulee nyt! ;D Tänään kun kävin Panfussa,näin erään ystäväni jota en ole tavannut piiitkään aikaan.Tuossapa kuva hänestä:

Niin,hän on pandailo!Tapasimme viimeksi muutama kuukausi sitten.Kivaa kun tapasimme! ;D                              Onnittelut,PP!En minäkään ole tavannut joitakin kavereitani vähään aikaan!Esim.lemmikissä olevaa ystävääni Dominoa enkä Zamppaa,enkä muitakaan.Niin ja moi kaikki blogimme lukijat! ;D Mites vointi?Minä pärjään ihan hyvin.Mutta nyt vuoro takaisin PP:lle:
Kiitos.Ulkona on alkanut jo pakkassää,ja talvi on päässyt alkamaan kunnolla.Mukavaa!Paitsi että olen usein välitunnin jälkeen aivan jäässä!Hrr...Melko moni varmaan ihmettelee miksi en tee joulukalenteria,mutta en aiokkaan.(Syytä en siltikään kerro)Anskumurulla ja monella muullakin on,joten se tuskin haittaa.Uutenavuotena on ehkä luvassa jotain mukavaa,mm. uusi ulkoasu,yläkuva ja ehkä muutakin...Voisin tehdä tammikuun kalenterin,johon laitan ilotulituksia ja sellaista!Eei...se on liikaa joulukalenterin tapainen.No katsotaan sitä sitten! =D Mutta nyt pitää mennä pikkuveljen kanssa ulos,jatkan tekstiä sitten sen jälkeen!Illalla jatkuu!Teksti alkaa noin:Myöhemmin:
Mutta nyt:Moikkelis koikkelis!
Kylmin tassuittain Brownie ja PandaPomo11

Näkyillään Panfussa!

Myöhemmin:
Hei taas!Kuten lupasin,kirjoitan kun tulemme pihalta;ja täällä ollaan! ;D Jepulis jei! =) Voi sinua Brownie...Onko Brownie mielestänne hauska?Kertokaapas mielipiteenne hänestä!Niin,tänään oli bloggarikerhon kokous.Väkeä ei ollut hirveästi mutta silti.Tuossa kuva siitä:
Hehe... Mikäs nyt naurattaa?No kun katak on woobyn alla!Ehhehhehhee!!! Krhm...Brownie,naurat blogiin!Ups... Mutta nyt kuvaan.Hih...hehheh...eehhehhhehehh!!!Todellakin!Katak ON woobyn alla!(sain luvan tähän nauramiseen katakilta itseltään) ;D Voi tuota woobya!Mutta nyt asiaan.Meitä oli ihan kivasti,baletti,maisa,katak,Panfu6b,kissafani,mussukki...Että sillälailla. =D Olihan meillä siellä kivaa!Ai niin,unohdin kertoa mitä teimme ulkona!Menimme kaukaloon pulkilla,otimme seinästä vauhtia ja liu'uimme pitkin jäätä pulkkien päällä!Se oli kivaa!Jos edelleen mietitte miksi juhlien aikaan minusta kuuluu vähän,kysykää HannahMontanalta,kerroin hänelle asiasta.Sanokaa että:
PP sanoi että jos haluan tietää juhlista niin tulisin kysymään sinulta.
Hän osaa selittää.Ainakin toivomme niin,en jaksa kun hän(PP siis)koko ajan sanoo että ei osallistu juhliin.Hoaah...Browniee...Ole nyt kunnolla!Joo joo.No niin,nyt kun Brownie on kunnolla,voimme jatkaa.Ups,pitää mennä syömään.No moikkelis jälleen,ja tällä kertaa oikeasti! ;P
piZap.com free online photo editor, fun photo effects
Jäätävin tassuittain Brownie ja PandaPomo11

Näkyillään Panfussa!
P.S.Tuo kuva on piZap-sivulta,opin käyttämään sitä juuri hetki sitten.Nyt voitte tilata niitäkin! ;D

Ei kommentteja: