Lukijani:

maanantai 6. joulukuuta 2010

Äänestys+sori kun en ole postaillut

Moipeti moi!
Joko kuulitte äänestyksestä Panfun blogista?Me,pandat,saamme äänestää kolmannen kuukauden bloggarin!Tuossa nyt tulos tällä hetkellä:

Balettipanda 76 ääntä
Uni ja taika(Aamuisin päivittyvä) 56ääntä
KataOmg(Aivan Panfu) 46 ääntä
MiniMouse 42 ääntä
PandaPomo11 40 ääntä
Toffeenalle 34 ääntä
Musi 25 ääntä
Mussukki 19 ääntä
LumitassuOmG 18 ääntä
Lovelynatalia 16 ääntä
Mimmi 12 ääntä
Namusiili 10 ääntä 

Joo,äänestin Balettia ja MiniMousea.Mutta ihan hyvin kaikilla,ei ole mitään että jollakin on 57 ja jollakin 2,vaan kaikilla on ainakin yli kymmenen,tai sitten se kymmenen.Mutta nyt siihen otsikon toiseen asiaan:
Anteeksi taas kun en ole postaillut,mutta olin kavereillani yötä,ja heillä oli tai oikeastaan on melko hidas kone,joten kirjoittelu sitten jäi.
Sitä bileaihetta vielä,jos pääsiäisen lähiaikoina on kultis,pidän Ensimmäinen vuoteni Panfussa!-bileet.Mutta katsotaan sitä sitten.
Alan pian suunnitella uutta ulkoasua ja muutakin näin vuodenvaihteelle.Mutta silläkään ei ole mikään kova kiire vielä. ;D Minä avitan Panzia sitten kun asiat käyvät hankalammiksi! ;D Voi kiitos Brownie,mutta en välttämättä tarvitse apua.Sitäkin katsotaan sitten myöhemmin!Menen nyt hetkeksi pelaamaan Panfua ja ehkä sen jälkeen Minecraftia,katsotaan,katsotaan...
Mutta nyt vähäksi aikaa moikkelis!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

TÄSSÄ SITTEN KISSAFANI123!
Mahtavaa, PandaPomo11! Sulla on paljon ääniä.
Olen yksi niistä joka äänesti sua. MUUTEN, NYT ASIAAN; HUOMAATKO MIKÄ MINULLA ON PROFIILI KUVANANI?! HIHIHIIH! SUN TEKEMÄ! Mutta...ei mahtunut kokonaan...


Kissafani123