Lukijani:

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Lunta Panfuun!

Heipäti hei,pandaseni!
Panfuun tulee vihdoinkin lunta!Max ja Ella kertoivat,että on 95,99 % varmaa että lunta tulee!Professori Bookworm lähetti avaruuteen satelliitin!Satelliittikuvista saatiin selville että meitä lähestyy lumirintama!Jee! xD Mutta nyt sitä tarinaa:
 Osa 6
(Jatkuu)
Oli kaunis ja aurinkoinen aamu.Viimeöiset tapahtumat pyyhkiytyivät mielestä,ja uudet pyrkivät tilalle.
-Miten kaunis aamu! Ella ihasteli sinistä taivasta ja kuunteli meren liplatusta.-Ellaa!On aika lähteä merelle! Max huusi laivasta.Ella asteli laivaa kohti mutta pysähtyi äkkiä.-Ooh!Katso nyt miten kaunista!Meri velloo turkoosin sinisenä ja sinitaivaalla kirkuvat lokit.Miten ihana kesäaamu! hän katseli hetken taivaalle ja astui sitten laivaan.-Kohti Pandamunda-saaria! Max huudahti.


Pian he olivatkin jo saarella,sinne ei ollut pitkä matka.Saarelle oli muutama kilometri Panfun rannasta.Max ja Ella purkivat tavaransa laivasta ja pystyttivät leirin suojaisaan paikkaan.Ella etsi lähdettä,eihän merivettä voinut juoda.Kun Ella löysi pienen puron,hän kuuli rasahduksen pensaikosta.
-M-mikä se oli?Ma-max?T-tule e-esiin! hän sopersi.Äänen aiheuttaja tuli koko ajan vain lähemmäksi...
Jatkuu...


Nyt on tietoiskun vuoro jälleen kerran!Brownie,ole hyvä.
Tällä kertaa kunnian sai...
Autot
405px-Cars High-Rez Final Poster.jpg

Autot on tarina Piston Cup -kilpa-auto Salama McQueenista, joka on uusi tulokas kyseisessä sarjassa. Kauden päätöskisassa hän on tasapisteissä Kunkun (The King) ja Jasu Juntin (Chick Hicks) kanssa. Kilpailun viimeisellä kierroksella McQueen näyttää jo voittavan, mutta hänen molemmat takarenkaansa räjähtävät, koska hän ei vaihtanut niitä edellisellä varikkokäynnillä. McQueen sinnittelee ruutulipulle Kunkun ja Jasun saavuttaessa häntä. Kaikki kolme tulevat maaliin yhtä aikaa ja tuloksena on tasapeli. Piston Cupin tuomaristo päättää, että mestaruus ratkaistaan heidän välillään viikon kuluttua Kaliforniassa.
McQueen yrittää päästä Kaliforniaan ennen Jasua, joten hän käskee kuljetusrekkaansa Makea (Mack) ajamaan yön yli. McQueen aikoo valvoa Maken kanssaan, mutta nukahtaakin itse. Make ei tahdo pysyä yöllä hereillä ja samalla paikalle saapuu neljä jengiautoa. He nukuttavat hänet tuutulaululla ja kiilaavat hänet ajoradan reunassa kulkeviin heräteraitoihin. Koko rekka alkaa täristä ja McQueen valuu ulos kärrystä. McQueen herää keskellä moottoritietä ja lähtee etsimään Makea, mutta lähtee seuraamaan väärää rekkaa.

Noin.Kuten viimeksikin sanoin,ne ovat melko lyhyitä,mutta jotkin saattavat olla pitempiäkin.Tästäkin postauksesta tuli hetkessä aika pitkä!Moido!
Tassuittain PandaPomo11&Brownie
Näkyillään Panfussa!

1 kommentti:

airfairy kirjoitti...

en tienny olevani ensimmäinen viikon panda... kiitos... :)