Lukijani:

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Tuossa alempana ovat lemmikki.se:n sivuilla olevat lemmikkini.Koirat ovat Hopeatassun-,kanit Hopeakäpälän-,kissat Hopeaviiksen-,ja hamsterit Hopeatöpön hoidokkeja.En kirjoita tähän tekstiin muuta,koska menen nukkumaan;on kohta keskiyö.



Mutta tuossa ne lemmikit:


Koirani lemmikki.se:n sivuilla:

Domino
Zamppa
Xena
Suklaa =)
Black
Hopeatassun White
Hopeatassun Wolf
Hopeatassun Kupari
Hopeatassun Peanut

Kanini lemmikki.se:n sivuilla:


Brown
White Ice
White
Hopeakäpälän Heart
vastasyntynyt
Hopeakäpälän Pepper
Kissani lemmikki.se:n sivuilla:


Hopeaviiksen Minttu
Hopeaviiksen Choco

Hamsterini lemmikki.se:n sivuilla:
Hopeatöpön Vanilja
Hopeatopön Kaakao




4 kommenttia:

♥ Kissafani123 ♥ kirjoitti...

Miten sait noi tekstit?! mä yritin SAADA NE SIELTÄ MYSPACESTA MUT KU YRITÄN LAITTAA SIIHEN KUVA JUTTUUN SEN KUVAN LINKKII, SE EI TOIMI! miten sä sait ton??!!!

PandaPomo11 kirjoitti...

Mä tein niin että kopioin noi kuvat(ja vähän muutakin...)ja sit liitin ne tohon ja poistin ylimääräset.En ihan prikulleen ymmärtänyt mitä tarkotit mut toivottavasti tost oli apuu! =)

♥ Kissafani123 ♥ kirjoitti...

ei valitettavasti ollut... =(

♥ Kissafani123 ♥ kirjoitti...

EI KU OLIKI=) KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIIITOS KIIITOS KIITOIS KIIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS NIIIIIIIIIIIIIIIN PALJOOOON!!!!!!!!!!!! OOT PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEE JIPPII JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! pakkosanoo kiitokset tooosi apljon X) jee! pidä hauskaa!


kissantassuttain,kissafani123