Lukijani:

maanantai 25. lokakuuta 2010

Tarinan 1.osa&Kamarian kilpailu!

Hei!
Oletteko jo lukeneet Kamarian Halloween-reseptikilpailusta?Tein juuri läksyni ja osallistuin kisaan heti kun huomasin sen! =D Laitan linkin niin voitte lukea siitä nopeammin:
Tästä Kamarian kilpailuun
Kuten aikaisemmin kerroin,sain idean tarinaan Bonezin palaamisen myötä.
Tuossa on nyt sen tarinan ensimmäinen osa:
Bonezin paluu-Osa 1
Tapahtuipa kerran eräällä saarella nimeltään Panfu...
Pandat nimeltä Panfu_Max ja Panfu_Ella olivat olleet riidoissa ja pitivät nyt ''sovintoillallisen'',kunnes ovi aukesi ja Carl Caruso syöksyi sisään.
.
''Bonez!''Hän kiljui.''Bonez on täällä!''Max ja Ella olivat perin hämmästyneitä.''Kuinka sinä sen tiedät?''Max kysyi ihmeissään.''Näin(lääh)kun hän meni(puuh)linnan taakse!''Carl läähätti.''Rauhoitu toki ja kerro sitten mitä näit.''Ella sanoi.Kun Carl oli rauhoittunut,hän alkoi selittää:''Näin kun Bonez juoksi linnan taakse,mutta hän ei huomannut minua.Hän varmaan suunnittelee jotain ilkeää.''Max ja Ella olivat aluksi ihmeissään,kunnes molempien kasvoille nousi vihainen ilme.''Taasko se pahan ilman lintu on täällä?Eikö hän ymmärrä ettei hän saa pokojamme?!''Max huusi.''Kamalaa!''Ellakin huusi osansa.''Tulkaa'',Carl sanoi ja he lähtivät linnaa kohti.
Jatkuu...
No,pidittekö?Yritän ottaa kuvia tarinaan jos saamme tietää Bonezista vielä jotain!


Eikö ole suloinen?Rotu on shiba inu.Laitoin sen kuvan nyt huviksi tähän postaukseen...
Kiitos kaikille jotka ovat liittyneet Maxin,Ellan ja Kamarian puolesta!-kerhooni.Ja jos ette pidä arvonimestänne,kertokaa siitä ihan vaan kommenteissa niin yritän muokata sitä.Mutta nyt menen,moikkelis koikkelis!

Ei kommentteja: