Lukijani:

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Ensilumet maassa!

  Hei!Onkos teillä vielä satanut lunta?Meidän piha on ihan valkoinen jo!Ensilumia kylläkin,mutta joka tapauksessa!Siksi vaihdoin ulkoasuani,ja haluaisin tietää onko se sopiva.Kuin blogini olisi pudonnut lumikasan päälle! =) Mutta nyt vähän muutakin.Isoveljeni antoi minun pelata Minecraftia,ja osaan pelata sitä jo nyt melko hyvin!
Tässä oli kuva tältä aamulta.Kaupungissa riittää puoli yhdeksältä aamullakin noin paljon väkeä!Ihme kyllä,silloinkin pystyi puhumaan! =D Jep,minäkin olen ruvennut käyttämään hymiöitä!Aamulla kävi yks outo juttu:
Vesi-ja limapallot eivät menneet rikki kun ne heitti!Ne vain pysyivät paikoillaan! =D Ja kaikki pandatkin vain kävelivät paikallaan!Hauska aamu,totta vie!Tuosta ylhäällä olevasta kuvasta näette vähän.Ja tuostakin:
Monta palloa vaan ''kelluu''  ilmassa!Vähänks outoo! ^_^ En edes pystynyt heittämään niitä,sillä ne pysähtyivät jo tassuuni!(Heh!)Kävin tänään myös ''aamujäätelöllä!''Tuossa kuva siitä:Kiva aamu kun kamujakin löytyy ennen yhdeksää! =) =) =) =) (Hehheh!)Muutenkin oli harvinaisen kiva aamu!Mietin vain,menenkö kouluun pyörällä vai kävellen kun maa on luminen!(Riimittelykin piristää,taakse nyt kesä jää)Olen nyt harvinaisen hyvällä tuulella!Tuossa taas Minecraft-video:
Toivottavasti se toimii!Mutta tässä kaikki tällä kertaa,moikkelis! =)

3 kommenttia:

MiniMouse kirjoitti...

Tänne tuli tänään lunta. =)

PandaPomo11 kirjoitti...

Onko kivaa kun talvi alkaa?Minusta on muuten mutta nyt kun on loskaa niin kengät kastuu!=( Muuten olis kivaa! ^_^

Myrsky kirjoitti...

Moips meille tuli lunta torstaina ja nyt ne on melkempä sulaneet =( nyyh JA talvi tule jo ;) toi video on aika jännä