Lukijani:

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Voittaja runokilpailussa!(ja Pentujen tarina - Osa 5)

Panfuasiaa:
Muutama päivä sitten järjestimme kilpailun jossa täytyi kehua Panfua.Runoja oli tullut muutama,ja tässä voittajan runo:Panfussa kamuja nähdä saan,
ja sinne voin tulla milloin vaan
Panfussa pelejä pelata voi,
pandan se naapurin Mattikin loi
Panfun tehtäviä mikään ei voita,
yritä vaikka itse ja koita!
Näin runon Panfusta nyt teen,
ja päätän sen tähän lauseeseen :)

Hehheh teinpäs tuollaisen huvin vuoks 8)

ja sen kirjoitti anskumuru.

Muuta:
Jatkan sitä koiratarinaa nyt:

Pentujen tarina - Osa 5

Metsän toisella laidalla oli pieni maakellari,ja joki virtasi vielä siellä.Maakellari oli jo valmiiksi pehmustettu sammalilla,ja pennut aikoivat muuttaa sinne.-Kukakohan tämän on pehmustanut?Toffee kysyi.Pennut ajattelivat mennä uimaan.Joen rannalta asteli pieni koiranpentu.-Hei!Keitä te olette?Olen Choco,se sanoi-Voimmeko muuttaa luoksesi?Toffee kysyi.Choco vastasi myönteisesti.-Olenkin ollut melko yksinäinen,se sanoi.Ajan mittaan Toffee,Candy ja Lakritsi oppivat elämään luonnossa.Eräänä päivänä Candy kertoi Chocolle elämästään.-Minä asuin ennen vanhassa ladossa,minä ja kaksi veljeäni...vai oliko niitä kolme...se kertoi.-Nyt muistan!Minulla oli kolme veljeä!Toffee,Lakritsi ja SINÄ!Sinä olit veljeni!Candy hoksasi.-Niin.Ajattelinkin että koska keksit sen,Choco vastasi.-Me kaikki olemme veljeksiä,se jatkoi.

♥Hopsu♥asiaa:
Aloitetaan tämä osio kuvalla:
Se on Hopeanuolen pojan poika,Orion.Huomasittekin varmaan että laitoin tuonne sivuun uuden linkin.Se on sivu jolla on melkein kaikki tieto Hopeanuolesta,Weedistä,Rikistä ja Orionista ja monesta monesta muusta jutusta.Käykää katsomassa!Ja lemmikki.se:ssä olleet,voisitteko kertoa nimenne siinä?Hopeanuolesta pitävät ja lemmikki.se:ssä olevat,menkää katsomaan mm. GDW:n kotia.Siellä on Weed-kuvia yms.Ja tässä toinen kuva.
Se on Weed,kuten varmaan tiedättekin.Weed on Hopeanuolen poika,rodultaan(minun tietojeni mukaan)akita inua ja kishua.Hopeanuolesta on tullut Weediin akita inu ja Sakurasta on tullut Weediin se kishu.Sakurasta en tiedä melkein yhtään.Weed on joissakin kuvissa ihan mielettömän söötti!Mutta tässä kaikki tällä kertaa,jatkuu huomenna!(Jos siis pääsen koneelle mutta melko varmasti kuitenkin)

Tassuittain:PandaPomo11&♥Hopsu♥
Nähdään Panfussa!

3 kommenttia:

Chuchu kirjoitti...

Pandapomo: Sorijos kirjoittelen vanhaan mut toi Weed on Gin in poka! Ja se ei oo mikää kishu! Mä oon kattonu kaaaaikki Weed ja hopeanuoli/gin jutut.

PandaPomo11 kirjoitti...

Chuchu> Gin ja Hopeanuoli on sama asia,ja Hopsun ''puolisosta'' on tullut se kishu. Katso vaikka Hopsun sivuilta!
-PP

sopot kirjoitti...

pandapomo weeddin äiti kuoli alussa