Lukijani:

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Täällä kirjoittelemme taas!

Moi kaikki!Tänään aloitan kilpailun mutta ekaksi tarinaa:

Pentujen tarina - Osa 6

Candy tajusi,että kaikki neljä pentua olivat asuneet samassa ladossa,ja että kaikki oli karkotettu.Sitten he erosivat.Candy juoksi kertomaan Lakritsille ja Toffeelle että olivat veljeksiä.-Lakritsi!Toffee!Tiesittekö että me kaikki neljä olemme veljeksiä?!Kerroin Chocolle elämästäni ja muistin,että minulla oli kolme veljeä,te ja Choco oli se kolmas!Candy huusi.Toffee ja Lakritsi eivät voineet uskoa korviaan.-Olemmeko me kaikki tosiaan veljeksiä?Muistin että minulla oli vain yksi veli!Lakritsi huudahti.-Minäkin,mutta kertomukseni terästi muistiani.Minulla oli kolme veljeä!Tai siis ON kolme veljeä.Myöhemmin pennut muistelivat lapsuuttaan ja naureskelivat yhdessä.-Hyvä että löysimme toisemme,Toffee sanoi.Pennut elivät siellä yhdessä ja sulassa sovussa.

Sen pituinen se!

Siinä.Oliko hyvä?Kukaan ei ole kommentoinut tätä tarinaa vielä!Mutta nyt kilpailu:
Tällä kertaa se on pieni tarinakilpailu!Kirjoittakaa noin kymmenen lauseen pituinen tarina KOMMENTTEIHIN!Vain tämän tekstin kommentteihin kirjoitetut tarinat osallistuvat!Palkinto on 200 pandakolikkoa ja arvonimi TARUPANDA!Osallistukaa!Tänään kirjoitan vaikka...Akamesta,Punasilmästä!

Hopsuasiaa:

Tuon kopioin Gingapedian sivuilta:

Akame on Iga-koirien johtaja, joka yhdessä toisten Igojen kanssa suojeli Itō-taloa ja sen kätköissä olevia pyhiä kirjoituksia Kōga-koirilta. Akamen, kuten muidenkin Iga-koirien, erikoisisku on Raikaken, mutta Akame käyttää erikoishyökkäyksenään myös Shū Tossō Battōgaa. Akame tarkoittaa punaista silmää (aka = punainen, me = silmä). Ginga Densetsu Weedissä Akame toimii Ginin oikeana tassuna.


Akame on siis Koga-koirien vihollinen ja Iga-koirien johtaja.Mutta nyt lopetan tältä kertaa,seuraavalla kerralla kirjoitan Smithistä.

Tassuittain:PandaPomo11&Hopsu
Nähdään Panfussa!

1 kommentti:

0r.t4nte0at6n kirjoitti...

05nä 0r.t4nte0at6n 63en 2e2s5nyt 44den sa3a25e3en 1633a 25r165 tan s4 b36g55n
ratkaise teksti: a=a b=b c=c d=d e=e f=f g=g h=h i=5 j=1 k=2 l=3 m=0 n=n o=6 p=* q=q r=r s=s t=t u=4 v=v w=w x=x y=y z=z å=å ä=ä ö=-