Lukijani:

torstai 22. heinäkuuta 2010

Kuuluisaksi!


Panfuasiaa:

Tänään pidimme kuuluisiksi haluaville pandoille bileet.Joten kopioikaa kuva ja jakakaa blogista toiseen ja kertokaa muille niin kuvan pandoista tulee kuuluisia!Kopioikaa tuo teksti kuvan mukana:

Auttakaa näitä pandoja tulemaan kuuluisiksi ja kopioikaa kuva blogiinne tämän tekstin kera!

Monen tuntema gary on tullut Panfuun Marimiia-nimellä.Hän on kuitenkin sama vanha kamu.Kuten huomasittekin,joku on kiroillut chatissani Panfu_Ellan nimellä!Se ei ole hän eikä garykaan,vaan joku jota emme välttämättä edes tunne!

Hopsuasiaa:

Eilen lupasin että kirjoitan Crossista,aloitetaan sen kuvalla:



Tuossa gingapediasta kopioitu teksti:
Cross oli metsästyskoira, ja oli saanut vähän aikaisemmin pentuja. Ollessaan metsällä isäntänsä ja muiden koirien kanssa, Akakabuto hyökkäsi heidän kimppuunsa. Cross ja muut taistelivat urheasti karhua vastaan. Akakabuto onnistui haavoittamaan Crossia selkään ja tappamaan muut koirat. Crossin isäntä huomasi tilaisuutensa tulleen ja pakeni raukkamaisesti jättäen koiransa oman onnensa nojaan. Cross oli ryhmästä ainoa, joka selvisi hengissä, mutta menetti luottamuksensa ihmisiin ja liittyi Suuren johtajan(Hopeanuolen isän,Rikin)laumaan.

Crossin nimi tarkoittaa ristiä,ja sen rotu on saluki.Hopeanuoli-animesta en tiedä muita narttuja kuin Cross ja Fuji(josta kirjoitin aiemmin).Ken,George ja Miney ovat Crossin pentuja,mutta erään koiran,Kurojakin,kuoltua Cross otti sen pennun jota kutsuttiin Chibiksi.(Oikea nimi on Tesshin)Tuossa kuva siitä pentuna ja toinen aikuisena.(Otettu Weed-animesta)
Mutta tässä kaikki tällä kertaa,jatkan huomenna Orionilla.

Tassuittain:PandaPomo11&♥Hopsu♥
Nähdään Panfussa!

3 kommenttia:

pedsku kirjoitti...

Pandapomo11, lue mun blogii sen nimi on pedskun blogi ja mä paan vielä osoitteen chattiin niin voit painaa siitä ja pääset suoraan blogiini!

Anonyymi kirjoitti...

huomio miks oot kirjotellu jotain ihimet panfu ellast ku sen blogi sanottiin et oot jottain rumaa puhunu siit

Anonyymi kirjoitti...

HÄH :) MIKS SÄ OOOT TEHY HOPEEEEE NUOLEST
BLOGIIN VASTAA!