Lukijani:

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Voittajat kisoissa!

Viime viikolla järjestin kaksi kilpailua,Paras blogi-kisan,ja Tietokisan.Osallistujia oli paljon,mutta laitan kolme parasta:3)pandamaster99,2)gary,1)anskumuru!Aku kertoo siitä lisää:Eli anskumuru voitti,ja myös hänen lempinimiehdotuksensa olivat hyviä:Pandis, PP, Pantzi, Panddi,mutta eniten PandaPomo piti näistä:Pantzi ja PP.Eli jos teillä on asiaa PandaPomolle,voitte sanoa PP,Pantzi tai vain PandaPomo11(numeroita ei välttämättä tarvitse laittaa mutta kunhan P-kirjaimet isolla)Palkinto on haastattelu tänne blogiin.Kun näemme Panfussa,kysyn sinulta kysymyksiä.Mutta nyt blogikisa:Osallistujien blogien nimet,ei paremmuusjärjestyksessä:
HannahMontanan-blogi
Panfu tuma2k10
Anskumurun Panfu-blogi
Pandiinaliinan blogi
Nano Jere Nikke ja Parisin panfu-blogi
Nupun_Panfu-blogi
Pedskun blogi

Siinä.Ja ihme kyllä,tässäkin kilpailussa voittaja on...ANSKUMURU!Roope kertoo miksi:Hänen bloginsa on kauniisti sisustettu,päivityksiä(tekstejä)tulee usein ja siellä ei ole juurikaan kirjoitusvirheitä.Palkinnoksi anskumuru saa 200 pandakolikkoa kun tapaamme Panfussa.Sen lisäksi hän saa arvonimen SISUSTAJA.Mutta tässä kaikki tällä kertaa,kirjoitan seuraavan kerran kai huomenna.

Tassuittain:PandaPomo11&Ankan suku
Nähdään Panfussa!

P.S.Laitan loppuun vielä kuvan.

3 kommenttia:

anskumuru kirjoitti...

JEEH! Mun täytyy sanoo, että noi muutkin blogit on toooosi hyviä! Mut nyt mä oon sitten sisustaja ja runopanda =) Kivaa!

PandaPomo11 kirjoitti...

onneksi olkoon!

LoLi kirjoitti...

Onnea anskumuru =).PandaPomo11, se oli kiva kisa :)

Tassutain,

HannahMontana