Lukijani:

lauantai 14. elokuuta 2010

Kirjoitellaan taas...

Moikka kaikki!Aluksi kilpailusta:

Kisa oli melko tiukka,Ansku ja Mangolia,te saitte samat pisteet mutta Ansku kirjoitti vastauksen aiemmin,joten hän on voittaja,mutta jos hän ei halua toista haastattelua blogiini,hän voi myös ottaa palkinnoiksi yhteiskuvan ja nuo plussat alhaalla!Hän saa myös arvonimen NEROKAS!Kaikki kolme voittajaa saavat kopioida tuon Onnea voittajille!-kuvan!Voittajien kunniaksi pidän juhlat puumajassani seuraavana kultapandapäivänä,ja kaikki ovat tervetulleita!Tässä ovat voittajat:


1)Anskumuru

2)Mangolia

3)Kissafani123



Ilmoitan kun kultispäivä tulee ja mihin aikaan juhlat pidetään.Siitä sitten myöhemmin!

Ja palkinnot:

1.Yhteiskuva&Haastattelu

2.Haastattelu

3.Yhteiskuva

+Kaikille osallistujille oikeus kopioida yksi juttu blogini muiltakin sivuilta kuin Kopioitavaa-sivulta

+Kaikille osallistujille hyvä mieli

Ja muuten,miksi ette enää kommentoi?Kommentteja on nykyään todella vähän!Sitä vaan että jos kommentteja ei tulisi,minä melko varmasti lopettaisin bloggaamisen!!Mutta nyt jatkoa tarinaan:

Panda kadoksissa Osa 3

(Jatkuu)

PP sanoi Kruciolle ja Bonezille:-Ette selviä tästä!Tiedän sen!mutta he vain nauroivat.Sitten kipikipikipi sanoi kolmikolle:-Look!Panda!Angry panda!He comes here!HELP!!(Katso!Panda!Vihainen panda!Hän tulee tänne!APUA!)Krucio ja Bonez juoksevat kivipaasin taakse piiloon,mutta PP jäi paikoilleen,koska panda näytti tutulta...Sitten PP hoksasi.-Gary2!Tulitko auttamaan minua?!ja Gary2 vastasi:-Totta kai,olethan ystäväni.Huomasin pokopetsien juosseen täältä ja sitten kuin taikaiskusta;ne nukahtivat.Arvelin että Krucio olisi asialla,ihmettelin vain että miten Krucio olisi Pokojen kimpussa,ja arvasin Bonezin liittyneen asiaan,Gary2 sanoi.PP vastasi vielä:-Pääasia että tulit,kaksin voimme pärjätä heille!Sitten he yhdessä tekivät kovan kkiiiääääääähhhhhhhhhh-äänen,ja samassa taivaalta kuului läpytystä....(Jatkuu)


Tassuittain:PandaPomo11&Ankan suku(ei tässä tekstissä)

Nähdään Panfussa!

6 kommenttia:

PandaPomo11 kirjoitti...

nyt voitte kommentoida niin että ne tulee heti tänne!

MiniMouse kirjoitti...

Älä lopeta bloggaamista :(

anskumuru kirjoitti...

Jee hyvä kun tuli tämmönen uudistus nyt :) Ja älä lopeta!! ;( Juu ja kyllä riittää yhteiskuva ihan hyvin mulle =)

Mangolia kirjoitti...

Kiva tarina! Hei, PP. Voinko saada blogiisi haastattelun? Ja älä lopeta! En vain ehdi aina kommata. :) =) Tuota, niin saanko tänne haastattelun? En kilpailun palkinnoksi, vaan ihan muuten vaan!

PandaPomo11 kirjoitti...

ehkä jossakin vaiheessa!XD

Mangolia kirjoitti...

Okei. Jossain vaihees sitte. Olin tänää kamun luona ja kävin kaupas ostamassa jätskin. Ei mul sit ollu kai muuta... Paitsi et sul on iha ältsin upee blogi. =)P.S. Jos, et tiennyt, PP, olen sitten tyttö. Että sit älkää ihmetelkö, ku kirjotan välil jotai tyhmii juttui. Mun koulus yks poikaki sano mua dorkaks. ( tyhmäks )