Lukijani:

lauantai 21. elokuuta 2010

Uusi ulkoasu!

Kuten tiedättekin,kesä on lopuillaan,koulut ovat alkaneet ja syksy on tuloillaan.Sen vuoksi vaihdoin taustaa.Nyt syksyn kunniaksi ajattelin järjestää pienen kilpailun.Se on tällä kertaa pelkkä arvonta!(Anskumuru,toivottavasti sain ottaa idean!)Eli laittakaa nimenne TÄMÄN tekstin kommentteihin ja ensi viikolla joku päivä teen perinteisen hattuarvonnan(nostan hatusta jonkun nimen)ja voittaja saa kuvansa(ja kopsata sen),arvonimen ONNEKAS ja haastattelun tänne!Toivottavasti osallistujia tulee paljon!Jakakaa tietoa!Ja muuten,kaikki muut osallistujat saavat kopioida blogistani(muiltakin sivuilta kuin Kopioitavaa-sivulta)3 asiaa!Mutta tässä kaikki tällä kertaa,kirjoitan sitten myöhemmin!Muuten,Ankat eivät enää juurikaan kirjoita,mutta blogini liittyy silti niihin!P.S.Juhlat ovat seuraavana kultispäivänä,kerron ajan heti kun tiedän kultiksesta!

Tassuittain:PandaPomo11
Nähdään Panfussa!

13 kommenttia:

anskumuru kirjoitti...

Joo tottakai sitä ideaa saa käyttää :D No mutta, osallistunpa tässä samalla!

anskumuru

ankka kirjoitti...

Hannahmontanaa :)

Nano kirjoitti...

osallistun nikke111 nano

Mangolia kirjoitti...

Mä osallistun! =)

Mangolia

jenna kirjoitti...

Jenny2000♥

balettipanda kirjoitti...

moi!mäkin osallistun
balettipanda

MiniMouse kirjoitti...

Osallistun :)
MiniMouse

Anonyymi kirjoitti...

halija

jenna kirjoitti...

Moi PP!haittaako sua kun mullakin on tollanen lehtitausta kun olin kattomassa niitä juttuja ja huomasin sellasen et toi on IHANAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!;)

Mangolia kirjoitti...

PP: Anteeks ny jos kirjotan tähä mut tää on iham mahtava blogi. Joten älä lopeta tätä ja mä laitoin muute osallistumisen eilen. Joten siis tää ny oli vaa tällänen pika viesti. Anteeks viel et kirjotan tähän.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun! Pandiinaliina

pedsku kirjoitti...

Osallistun:)
Pedsku/pedsku ( ihan sama kummaks sanoo )

gary2 kirjoitti...

moips pp mäkin osallistun:

gary2
näkyillään panfussa gary2