Lukijani:

torstai 5. elokuuta 2010

Videoita ja muuta!

Se MEOW näkyy tossa listassa alhaalla kun on katsonut tuon videon.Tuon-sanan kohdalla on se MEOW.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Siinä oli muutama juttu.Löysin yhen kissavideon mutta en viitti laittaa sitä tänne,koska se on vähän semmoista ''ei heikkohermoisille''tyyliä.Kissavideoita löydät kun kirjoitat youtubeen meow,jos haluat nähdä sen videon mitä en laittanut tänne,sen nimi on MEOW.Siinä on kissazombeja,se oli yksi syy miksi en laittanut sitä tänne.Se oli muutenkin huono.Tuossa alhaalla on lemmikkikoiriani tässä blogissa(adoptoitu Se Lemmikki-Stufa-sivuilta)
Adoptoitu Se Lemmikki-Stufa -sivulta! Rocky

Adoptoitu Se Lemmikki-Stufa -sivulta!Honey
Ja nämä voit adoptoida:
Adoptoitu Se Lemmikki-Stufa -sivulta!Chocolate


Adoptoitu Se Lemmikki-Stufa -sivulta!Bubble

Adoptoitu Se Lemmikki-Stufa -sivulta!Kipinä


Adoptoitu Se Lemmikki-Stufa -sivulta!Silver

Siinä.Nyt Aku kirjoittaa loput:Moi!Olen Aku!Kovaonninen mutta silti onnellinen.(ainakin kun saan olla täällä)Kukakohan teistä muistaa ensimmäisenä tämän hahmon nimen?Laittakaa vastaus kommentteihin,ensimmäinen saa adoptoida noista kaksi tai enemmän,muut tämän viikon aikana vain yhden.Joten kannattaa arvailla!Tuossa sen hahmon kuva:
Kirjoittakaa hahmon nimi kommentteihin mahdollisimman pian.Pelkkä etunimi,en itsekään ole varma sukunimestä.Mutta tässä kaikki tällä kertaa,kirjoitamme seuraavan kerran kai huomenna.

Tassuittain:PandaPomo11&Ankan suku
Nähdään Panfussa!

12 kommenttia:

anskumuru kirjoitti...

En halua adoptoida mitään noista, mutta osallistumpa silti koska sattui muistumaan mieleen tuo nimi, Poppi on siis kyseessä :) (sukunimi on ainakin enkuks Ankka)

PandaPomo11 kirjoitti...

kiitos!voit silti kertoa muille ja nyt kun nimi on selvillä,kaikki saavat adoptoida noita,paitsi rockya ja honeyta

Malia joka pelaa Lemmikki.se:tä ja nimi on Tassumassu kirjoitti...

pandapomo, mä voin adoptoida sellasen koska ulla on kanssa Lemmikki.se. Mun nimi on muuten siellä Tassumassu. Mä voin ottaa kaks ja mulla on jo kaks koiraakin :) Tein sen tänään. Ja ostanut olen jo kaksi koiraa. muuten, tiedätkö miten siinä saa niitä kolikoita? Kiitos jos kerrot :)

LoLi kirjoitti...

TArkotaaako toi adoptoida eli voi kopsata??

LoLi kirjoitti...

PandaPomo11!Mulla on asiaa.Kun painoin sitä linkki ett, pääse asnkumurun blogiin.Niin painoin sitä ja mulle sillo tuli TOSI paljon sivuja en tienyt mikä ne on!Niin on parempi ett, poistasit sitä juttu turvalisuudeksi.

Tassutain,

Turvalisuuden puolella HannahMontana

Milena kirjoitti...

Niin PP, miten niitä kolikoita saa siinä Lemmikki.se? Oon miettinyt sitä ja koska sulla on niin monta lemmikkia, niin mistä saat niitä. Näyttelyistä peleisttäkö?

Milena kirjoitti...

PP, saanko Adoptoida kaks lemmikkii sulta? Ottaisin Bublessin ja Chocoleitin. Ois kiva jon antasit :) No moikka!

anskumuru kirjoitti...

Hannah, mulle ei ainakaan tuu mitää ihmeellistä ku klikkaan sitä :/ Ookko varma, et teidän koneelle ei oo tullu mitää viruksia jostain?

PandaPomo11 kirjoitti...

koiria saa adoptoida eli kopsata omille sivuilleen,paitsi kahta ylimmäistä,Rockya ja Honeyta,ne ovat minun.Lemmikki.se:ssä saa viikkorahaa,vielä enemmän saa kun lemmikit hoita kunnolla.ei tarvitse olla lemmikki.se:ssä saadakseen noita koiria.

pedsku kirjoitti...

PP, kutsuin sinut bloggarikerhoon omassa blogissani. Ne keitä ei kutsuttu, malttakaa kutsun kyllä toiseen kerhoon muitakin mutta aluksi nämä!

PandaPomo11 kirjoitti...

kiitos pedsku!yritän päästä mutta jos en pääse niin sovitaan uusi aika!

Anonyymi kirjoitti...

ei siis tarvitse olla lemmikki.se sivustolla saadakseen adoptoida? hyvä! sitten osallistun muistaakseni nimi oli Poppi.


iloisin terveisin:kirsikankukka