Lukijani:

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kokeilen yhtä juttua...

Kokeilen Anskumurun ohjeen mukaan.(Otin ohjeen nupun blogista mihin ansku oli kommannu)Elikkäs,laitan kuvia linkkeihin:Kuva 1.Se on mun entinen yläkuva mutta tein uuden.XD!Ja tässä toinen:Kuva 2.Se on kuva kultispäivästä.=)Tehkää minulle tilauksia!Teen kuvat paintilla mutta kyllä niistä ihan hyviä tulee!Tuossa yksi paintilla tehty kuva:Mutta nyt lähden kouluun,olen Panfussa sen jälkeen!

Tassuittain:PandaPomo11
Nähdään Panfussa!

5 kommenttia:

LoLi kirjoitti...

PandaPomo11 tuu Panfuun!

LoLi kirjoitti...

ai nii oot koulussa

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin tilata kuvan mutta saanko sit kopsata niinku sen kuvan ku oot tehny sen niin mun ja saljan blogiin? Ja ihan sama vaikka tässä ei yleensä tehdä niitä tilauksia mutta nyt teen sen: Tähtiä,Planeettoja ja linnunrata, Ja siinä ois vielä sininen woody (Ei toi woodypäällikkö) joka katselee siellä ja sit siinä lukis " Olet tervetullut aina!" . Ja jos saan tehdä kaksi tilausta niin tekisin nyt toisenkin eli: Vaaleanpunaista ilotulitusta ja siellä taivaalla katselisi pieni sydän woody. Kuvassa lukisi "Olisitko mielikseni ja olisit lukijani?" . Toivottavasti tuosta ei ole vaivaa ja kiitos jos teet sen:)

Nuppu_ kirjoitti...

Panziiiih!!!!!
Mulla on sulle mun blogis pikku yllätys!<3;)

<3:Nuppu
<33

PandaPomo11 kirjoitti...

moiks!meidän kone meni jotenkin niin että se ei käynnisty,joten en voi olla vähään aikaan Panfussa tai blogissani.ilmoitan kun olen taas sillä tutummalla koneella;olen nyt isäni kannettavalla!aloitan tilaukset ja muut vasta silloin!minusta ei siis kuulu paljoa mitään ennen kuin vanha kone on kunnossa!!O-(''Q) XD ja mulla menee koulussakin joka päivä jonkin aikaa,joten älkää ihmetelkö missä olen!!terv:PandaPomo11(PP)XD =) :) =P