Lukijani:

lauantai 23. heinäkuuta 2011

PowerParkin reissu peruttiin

Ääh...kuten otsikosta varmaan luitte, Power Parkin reissu peruuntui! ;( Olen odottanut sitä reissua jo useita viikkoja, ja se peruuntui! Harmittaa... Ja toinen uutinen on, että oma kannettavani hajosi! En tiedä saako sitä enää kuntoon. Mutta tällä koneella pääsen pelaamaan Panfua, Minecraftia(tietysti)ja sen sellaista.
Haluaisitteko tietää lisää Minecraftista? Voisin kirjoittaa esittelypostauksia, lyhyitä ja ytimekkäitä sellaisia. Laitan pian äänestyksen sivupalkkiin, ja saatte kertoa mielipiteenne!



Nykyään on kiva kirjoittaa blogiin, kun loppaus ei paina mieltä! Käyn lähes joka päivä "tsekkaamassa" kommentit ja jos niitä on tullut, vastaan niihin. Kommenttien määrästä voisi luulla, että blogini on vajonnut maanrakoon surullisten uutisten myötä. Miksi sorruin sellaisiin? No, sille ei enää voi mitään. 
Mutta, I AM BACK! Ü


-PandaPomo11

P.S. Sori lyhyehkö postaus.

7 kommenttia:

Eks kirjoitti...

Ikävää ,että et päässyt sinne ja ,että sun läppäri hajosi . Toivottavsti pääset sinne ja läppäri saadaan kuntoon. Muutes voitko olla mun blogin lukija?

Tassuttain,
Eks

PandaPomo11 kirjoitti...

Eks> Juu, voin olla sun lukija. Veikkaan, että kone saadaan kuntoon, ja Power Parkkiin pääsen joko luokkaretkellä tai ensi kesänä. Ü
-PP

Musi kirjoitti...

PP, vähän huonoa tuuria sulla.. ;( Mutta ihanaa ku oot palannu ♥ :DD

~Musi~

PandaPomo11 kirjoitti...

Musi> Juuh ♥

-PP

taisto1 kirjoitti...

Tiiän jo mikä se on mut miten saat tos hiires et tulee pandan kuva?



Taisto

taisto1 kirjoitti...

Halloo=?????

Anonyymi kirjoitti...

,,,,


Taisto