Lukijani:

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

100 lukijaa!!

Morjensta!
Sata lukijaa on vihdoin viimein täynnä! En ole saanut selville sadatta, mutta kiitos kaikillle joka tapauksessa!!

Kun aloitin bloggaamisen, en tajunnut mistään mitään. Mutta taitoni karttuivat, kävijät innostuivat ja tähän asti ollaan tultu! ♥ Kiitän teitä kaikkia niin suunnattomasti!!! Muistelin eilisiltana aloittamistani. En käyttänyt isoja alkukirjaimia(jos oikein muistan), kuvani olivat minimaalisia ja tekstit vielä minimaalisempia, kirjoitin lähes joka päivä... Ne olivat vanhoja aikoja, mutta nyt ollaan nykyajassa ;D


Panfuun on tulossa sirkus! Ja videokilpailu, josta voi voittaa jopa vuoden kultiksen!! Kipin kapin osallistumaan, itse en voi koska meillä ei ole video-ohjelmaa jolla voisi kuvata. >_<  Niin joo, pääsiäinen on tulossa. En vietä pääsiäistä, joten saa nähdä paljonko olen Panfussa nyt lähipäivinä. (Jos et tiedä miksi en vietä pääsiäistä tjs, klikkaa tästä.) 


Ja vielä yksi juttu! Jälleen kerran, anteeksi viikon tauko, mutta olen ollut ulkona ja on ollut kiireitä. Pihalla paistaa aurinko, ja liikuskelin viikonlopun capreissa ja lyhythihaisessa paidassa! Eikä ollut kylmä! Ü Nyt aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta pikkuveljeni huoneen ikkunaan(olen pikkuveikan huoneessa)ja lämmittää mukavasti. Ihanaa kun kevät koittaa! Mutta nyt menen surfaamaan nettiin, heipsansaa!


Kevät latautuu... ███████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░  27 % ladattu




                    ██████          ██████
               █████████    ████████
              ██████████ █████████
                ██████████████████
                  ████████████████
                       █████████████
                            ██████████    
                                 ███████
                                      ███       


-PandaPomo11

2 kommenttia:

Negrita kirjoitti...

Sä kopsasit tuon "kevät latautuu" Tillervolta! Mutta ei se mitään haittaa, ainakaan mua ;)

PandaPomo11 kirjoitti...

Negrita> Ei, en kopsannut sitä sieltä. Tein nuo kokopunaiset palkit itse, ja nuo toiset kopioin Aapelista jonkun blogista.

-PP